English    Norsk
 
  Hjem Din egen tur Våre turforslag Tilbakemeldinger Galleri Kontakt oss  
Mine turer strekker seg fra å kjøre deg rundt i Delhi eller ta deg med på korte eller lengre turer rundt om i regionen med bil. Jeg kan hjelpe deg med å bestille hotell, tog, innenriks fly etc. Jeg kjenner områdene, kulturen, fine plasser å besøke, og hvor du får god og trygg mat. Jeg kan hjelpe deg å planlegge en reise som passer nettopp deg og ditt reisefølge.
Dra dit du ønsker
Mange ganger kan ikke turoperatører ta deg med til spesielle plasser du ønsker å besøke. Som privatsjåfør er det min jobb å kjøre deg fra sted til sted og sørge for at turen er så bra som mulig. Hvis du ønsker, kan jeg vise deg gode spisesteder, foreslå hoteller, fortelle deg om fine plasser å besøke og fortelle deg om turen, plassene og kulturen. Jeg vil vente til du er ferdig med besøket og kjøre deg til neste plass eller tilbake til hotellet.
Dra når du ønsker det
Ingen grunn til å stå opp veldig tidlig. Eller motsatt, du kan velge å starte turen din veldig tidlig. Jeg vil være der for deg, hente deg og bringe deg tilbake til den tid du ønsker. Du kan tilbringe tiden for deg selv eller ha meg med som reiseleder gjennom dagen.